Tuesday, May 1, 2007

Tysta leken pågår

Tur att jag kan blogga eftersom jag inte kan prata. I söndags var jag på Stockholms Nations kvalborg vilket var roligt men jag var lite hes. Igår efter mingel i Ekonomikumparken och ännu hesare trots att jag varken skrikit, snarare pipit och inte heller försökt bättra på en slags "rockstar image á la Pete Doherty och Kate Moss". Tyst är jag, tyst som muren vilket känns konstigt eftersom jag ofta pratar på och gillar att höra min egen röst. Så är inte fallet nu.

Hoppas inte mitt jobb dömer mig alltför hårt och placerar mig i rockstar-facket.

Champagnegaloppen var lika galet som vanligt. Inga bilder tagna eftersom allt har en tendens att bli fuktskadat, kameror och i mitt fall även rösten. Kul med mycket folk och öppen gård. Dock finns mina sympatier hos de tappra klubbverkare på Stockholms som måste jobba och sanera typ hela huset och gården ett antal timmar senare när det är slut på det roliga. Inte så kul.

Gården luktar gammalt bubbel i typ en vecka efter om det inte blir regn. Efter galoppen gick jag Antonia, julia och Elin på fest på en trevlig båt i Fyrisån. Vi kom dit leriga, hesa och luktade surt bubbel. Övriga var piffigare, inte alls svårt faktiskt.

Igår kväll somnade jag runt kl 23, frustrerad efter att ha varit på fest utan att kunna socialisera. Nu ska jag dubbeltvätta mina kläder från galoppen. Och hålla snattran.

No comments: